În acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Suceava combină promoțiile de Black Friday Friends cu evenimente variate. Trei zile cu reduceri de până la 80%, concert susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, Târg Handmade, ateliere de creație pentru copii și concurs de șah sunt propunerile pentru clienții Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, în perioada 25 – 27 noiembrie 2016, la Iulius Mall Suceava este Black Friday Friends. Clienții se pot bucura de un întreg week-end cu promoții de până la 80%. În fiecare dintre cele trei zile, primii 450 de clienți care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și merg la Centrul Info vor fi răsplătiți cu premii instant, pentru a fi împărțite cu prietenul care îi însoțește: sesiuni de shopping în valoare de 100 de lei în magazinele Iulius Mall, vouchere pentru bijuteriile Atlantis Gold, invitații duble la film, meniuri pentru două persoane în food court, vouchere pentru două cafele și băuturi răcoritoare. Catalogul complet poate fi accesat pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

Marea surpriză a acestui sfârșit de săptămână oferită clienților de Iulius Mall este una muzicală. Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19.00, sucevenii și nu numai sunt invitați să combine periplul prin magazine cu un concert susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Sub bagheta dirijorului Ilarion Ionescu, instrumentiștii vor încânta publicul cu muzică de film. Astfel, melomanii vor asculta fragmente din coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: „Gladiatorul”, „Parfum de femeie”, „Pantera roz”,  „Războiul stelelor”, „Love Story” și altele.

De vineri până duminică, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui Târgul Handmade. Cei care caută cadouri unicat pentru a-i impresiona pe cei dragi pot alege din numeroase propuneri de obiecte lucrate manual. Podoabe ingenioase, accesorii vestimentare, piese de îmbrăcăminte, cutii de bijuterii, cosmetice naturale, decorațiuni și multe alte propuneri realizate prin tehnici ingenioase îi așteaptă pe iubitorii articolelor handmade.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt invitați la o nouă întâlnire creativă. Prichindeii vor învăța cum să realize căsuțe din lemn, pe care le vor putea utiliza ca obiecte de decor sau în sesiunile de joacă. Pașii le vor fi ghidați de specialiștii Creativ & Deco, materialele necesare fiind oferite de Iulius Mall Suceava.

Sâmbătă și duminică, în sala de evenimente de la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura Campionatul județean de șah rapid. Primii care se vor întrece în mutări istețe pe tabla de șah sunt copii, sâmbătă, de la ora 09.00. Duminică, de la aceeași oră, își vor demonstra iscusința în sportul minții juniorii și seniorii. Competiția se va desfășura în sistem elvețian, pe grupe de vârstă, cei mai buni jucători de șah fiind premiați.

În fiecare zi de marți, de la ora 18.00, librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe copii la „Povești de seară”. Prin lectură, cei mici vor fi conduși în colorata lume a personajelor îndrăgite.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.