Clubul ROTARY Câmpulung Moldovenesc Rarău – Bucovina va organiza duminică, 14 octombrie, începând cu ora 17:00, cea de-a treia ediţie a evenimentului cultural „Simfonii în Câmpulung”.

Anul acesta, câmpulungenii și invitații lor vor petrece o seară memorabilă în compania artiştilor de la Filarmonica din Chișinău „Serghei Lunchevici”, din Republica Moldova. În repertoriul pregătit pentru această ediţie a evenimentului sunt incluse piese aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe şi mulţi alţii. Orchestra va fi condusă de dirijorul Mihail Agafița și va reuni peste 50 de artişti de elită.

Manifestarea este dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918 și are scop caritabil.

Concertul extraordinar va avea loc în spaţiul amenajat la Bucovina Grand Salon, (intrarea în Câmpulung Moldovenesc, vis a vis de PECO SOCAR), accesul în incinta făcându-se gratuit, pe baza invitaţiilor distribuite de membrii Rotary, în limita locurilor disponibile.

„«Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary» este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, scopul fiind şi strângerea de fonduri pentru scopuri caritabile.Organizarea acestui eveniment va fi posibilă datorită partenerilor (sponsorilor) care ni se alătură la eveniment, nume importante din mediul de afaceri local alături de autorităţile locale”, transmit organizatorii.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.