Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza joi, 21 Septembrie 2017, începând cu ora 19:00, a VI-a ediţie a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiţilor artişti de la FILARMONICA MOLDOVA din IAŞI, artişti care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.

Spre finalul primei luni de toamnă, oraşul Suceava va vibra, pentru câteva ore, sub bagheta dirijorilor Bogdan Chiroșcă şi Doru Morariu, iar orchestra şi corul vor reuni 140 de artişti de elită. Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul făcându-se doar pe bază de invitaţie, începând cu ora 18.00.

Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect şi în 2017, după extraordinarele ecouri ale primele cinci ediţii ale evenimentului.

Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava SIMFONII DE TOAMNĂ, ediţia a-VI-a,  va fi posibilă datorită partenerilor care s-au alăturat în eveniment, alături de aceştia, proiectul fiind susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi de mass-media.

Primele cinci ediţii ale evenimentului au adus pe scenă artiştii de la Filarmonica din Botoşani în 2012 şi 2014, de la Opera Naţională Română din Iaşi în 2013 şi 2016 şi de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău în anul 2015.

Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, datorită sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scenă şi ne-au determinat să fim mai buni astăzi decât ieri şi mai buni mâine decât astăzi. Ne bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile. Trăim cu convingerea că oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merita întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face”, a transmis Dan Ioan Cuşnir, managerul proiectului „Simfonii de toamnă”.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.