Sâmbătă, 27 iulie 2019, începând cu ora 17.00, a avut loc Convenția Județeană a PLUS Suceava, sub coordonarea lui Erika Stanci, membru în Consiliului Național al PLUS, și sub supravegherea lui Liviu IOLU, coordonator Regional al PLUS pe Nord-Est și Membru în CN.

Au fost prezentate în plen și supuse votului membrilor candidaturile pentru componența Biroului Filialei, Comisiei de Cenzori, Comisiei de Integritate și Arbitraj și pentru Generația PLUS (organizația de tineret). Astfel, a fost ales Președinte cu un mandat de doi ani Adrian-Radu Rey, a cărui echipă va fi formată din Beniamin Atodiresei – secretar general, Cristina Pavel – responsabil comunicare, Ionuț Donisan – trezorier și Vlad Hazi – responsabil strângere de fonduri.

Adrian Radu Rey

Adrian Radu Rey

Adrian-Radu Ray este economist, specializat pe management de proiect, și a lucrat atât în mediul privat antreprenorial și cel neguvernamental. Acesta a lucrat în Cancelaria primului ministru Victor Ponta din 2012 și apoi în cea a lui Dacian Cioloș, până în 3 ianuarie 2017.
Potrivit lui Adrian-Radu Ray, organizația județeană PLUS Suceava are aproximativ 200 de membri, acesta propunându-și dublarea numărului în perioada următoare.

„Vom avea o structură de organizare în județ un pic mai deosebită. Vom funcționa prin niște comunități locale. Nu vor fi filiale locale. Dorim să avem o reprezentativitate cât mai bună a membrilor la nivel local, ceea ce înseamnă că vom înființa o comunitate locală la un număr de aproximativ 7.500 de locuitori. Avem deja comunități locale înființate în municipiile de județ, avem în Suceava, Fălticeni, Siret, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului. Continuăm procesul de extindere și cu siguranță, până la alegerile prezidențiale, vom avea un număr de comunități mai mare, care vor cuprinde și mediul rural”, a declarat Adrian-Radu Rey.

Totodată, în cadrul Convenției, au fost aleși cei patru membri ai Biroului filialei județene Suceava, cei trei membri ai Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj Suceava, cei trei membri ai Comisiei Județene de Cenzori Suceava și cei 19 delegați care vor participa la Convenția Națională PLUS ce va avea loc la București, în luna decembrie.
Tot în cadrul Convenției județene a fost ales și Coordonatorul organizației de tineret, Generația PLUS, Vlăduț Nicolae Ciobîcă, alături de trei membri Birouri județean.

Conducerea județeană PLUS Suceava își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate.

La conferința de presă organizată de PLUS Suceava în ziua de luni, 05 august, a participat și Europarlamentarul Alianței 2020 USR PLUS – Ramona STRUGARIU, care a făcut anunțul deschiderii unui birou europarlamentar în municipiul Suceava aproximativ în luna octombrie, 2019.

Ramona STRUGARIU

Ramona STRUGARIU

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.