vizionat în 3D de copiii de toate vârstele. În plus, cum weekendul este timpul lor liber, faceți-le un cadou și scoateți-i la film. Cum Cinema City beneficiază deja de un site, puteți consulta întreaga listă de proiecții și puteți rezerva bilete, pe oricare locuri doriți.

De partea cealaltă a orașului, Cinematograful Modern are alte trei filme în proiecție, unul dintre ele fiind același „Ultimul vânător de vrăjitoare” care este disponibil și la Cinema City.

Săptămâna aceasta, avem în program multe dintre filmele de săptămâna trecută, cu câteva noutăți demne de luat în seamă. La Cinema City rulează săptămâna aceasta filmul Angelinei Jolie „By th Sea”, „Pe malul mării”, împreună cu un nou film de animație potrivit pentru copii „Crăiasa Zăpezii”. Filmul este dublat și poate fi  O noutate pentru Cinema Modern este faptul că s-a modificat tariful pentru vizionarea filmelor. Dacă în primele două săptămâni, biletul pentru un copil costa cinci lei, de acum va costa șapte lei, iar filmele pentru copii vor fi proiectate doar în zilele de sâmbătă și duminică, în timp ce prețul unui bilet pentru un adult ajunge de 12 lei. Prețul unui bilet pentru vizionarea unui film 3 D este de 15 lei. Deși au mai crescut, tarifele sunt încă competitiv de mici.

La cinematograful public veți putea urmări și filmul „Terminator: Genesys” și „Cuibul Dragonului”, un film dedicat copiilor. Ce trebuie să rețineți este faptul că orarul de difuzare s-a schimbat, odată cu tariful, așa că veți putea urmări filme în timpul săptămânii de la ora 17:00 („Terminator: Genesys”) și de a ora 20:00 („Ultimul vânător de vrăjitoare”).

În weekend, altfel stau lucrurile, pentru că în grilă intră Cuibul Dragonului cu două difuzări la 10:00 și la 12:00, o singură difuzare pentru „Terminator: Genesys”, de la ora 14:00, urmată de două difuzări ale filmului „Ultimul vânător de vrăjitoare”, de la orele 18:00 și 21:00.

Oricare dintre filmele de săptămâna aceasta le alegeți, nu uitați să cumpărați bilete din timp sau măcar să le rezervați pe site, pentru a beneficia de locuri bune. Vizionare plăcută!

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.