Intră şi află unde şi cine aduce filmul lui Cristian Mungiu în Suceava

Radio As Suceava organizează doua seri de film, în zilele de 27 şi 28 noiembrie, orele 19.00. Filmul “După Dealuri”, în regia lui Cristian Mungiu, dublu premiat la Festivalul de Film de la Cannes şi selectat pentru premiile Oscar, va fi lansat în Auditorium “Joseph Schmidt” al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava.
Radio As invită pasionaţii de film nu doar la o experienţă culturală unică, ci şi la întâlnirea cu regizorul Cristian Mungiu, însoţit de actorii filmului, în data de 27 noiembrie, ora 19.00.

Filmul “După Dealuri” circula atât în ţară, cât şi peste hotare, bucurându-se de un public entuziast şi care a cerut organizarea unor proiecţii speciale în mai multe oraşe din România. “După Dealuri” spune povestea a două fete care au crescut împreuna şi care se reîntalnesc după câţiva ani de despărţire.
Cristian Mungiu s-a remarcat ca regizor şi scenarist şi cu filmele “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” şi “Amintiri din epoca de aur”.
Radio As organizează două seri culturale şi oferă posibilitatea ascultătorilor săi să câştige invitaţii la premiera filmului din data de 27 noiembrie, ora 19.00.
Preţul unui bilet este de 1 leu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.