Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că a semnat contractile de finanțare pentru două proiecte care au ca obiectiv reabilitarea unor zone verzi degradate.
După aproape doi ani de muncă au apărut primele rezultate. Avem două proiecte aprobate. Alte șase proiecte sunt în pregătire urmând a fi depuse în perioada imediat următoare, inclusiv un proiect destinat drumului Pădureni-Mânăstioara. În momentul de față așteptăm deschiderea sesiunilor de depunere. Din păcate până acum nu a mai fost nici un apel destinat proiectelor privind reabilitarea infrastructurii”, a declarat Adrian Popoiu.
Cele două proiecte pentru care au fost semnate contractele de finanțare au ca obiectiv reabilitarea zonelor verzi degradate, un proiect având ca obiectiv revitalizarea falezei râului Siret iar cel de-al doilea revitalizarea unui teren degradat din strada Sucevei – Grădina de Vară.
Valoarea totală a finanțării obținute pentru cele două proiecte depășește 2 milioane de euro. Contribuția Primăriei Siret va fi de 2%”, a mai anunțat primarul orașului Siret, Adrian Popoiu,
Pe această linie de finanțare la nivelul Regiunii Nord-Est s-au depus 16 proiecte dintre care 5 au fost acceptate spre finanțare iar dintre acestea 2 sunt ale orașului Siret.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.