Oferta firmei Diasil Service a  fost declarată câștigătoare la licitația pentru  serviciul de salubrizare menajeră al municipiului Suceava.

Contractul în valoare de 18 milioane de lei este valabil pentru o perioadă de 12 ani, cu posibilitatea de prelungire și ar putea fi semnat la sfârșitul acestei luni.

La licitație s-au mai înscris și firmele RER Buzău, Rosal Bucureşti şi Florconstruct.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, speră să nu existe contestații care să blocheze, din nou, implementarea unui sistem modern de colectare a deşeurilor.

Astfel, Diasil Service va trebui să amenajeze 100 de platforme îngropate, din care 15 vor fi realizate în Obcini, 23 în George Enescu, 9 în Zamca, 26 în Centru, 24 în Burdujeni şi 3 în Iţcani. De asemenea, se vor realiza și 100 de platformele semiîngropate , din care 14 în Obcini, 24 în George Enescu, 7 în Zamca, 28 în Centru, 25 în Burdujeni şi 3 în Iţcani.

Diasil Service va avea de amenajat și 30 de puncte supraterane de colectare selectivă cu 4 containere pentru deşeuri reciclabile, va trebui să doteze fiecare casă cu pubele de gunoi, pentru colectare selectivă, să monteze 1.000 de coşuri stradale şi să amenajeze câte două locuri de joacă pentru copii, cu suprafaţă elastică, anual.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.