Un tânăr de 23 de ani, originar din Suceava, dar mutat în Oradea, a murit duminică dimineață, în urma unui accident petrecut în județul Bistrița Năsăud. Pasageră în autoturism, o fată de 19 ani, din Oradea, a fost rănită grav.

Potrivit Poliției din Bistrița Năsăud, accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.40, pe raza localității Reteag. Tânărul de 23 de ani era la volanul unei mașini care a ieșit de pe partea carosabilă și s-a lovit de un podeț. În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

Medicii care au ajuns de urgență la locul accidentului n-au mai putut decât să constate decesul tânărului. Fata care se afla cu el în mașină a fost transportată de urgență la spital.

„Echipajele de intervenție au găsit una dintre victime inconștientă, din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cealaltă victima a fost extrasă și evacuată spre UPU SMURD Bistrița”, a informat ISU Bistrița, potrivit bistriteanul.ro.

Tânărul care a murit, Natty Drăgoi, era un cunoscut membru al bisericii penticostale Lumina din Oradea. Vestea dispariției lui a întristat comunitatea religioasă, pe rețeaua de socializare Facebook fiind postate numeroase mesaje de condoleanțe.

„Astăzi simțim cum inima ni se frânge și este copleșită de durere. E durerea despărțirii de liderul nostru de laudă și închinare, Natty Drăgoi. Ne mângâie doar speranța învierii prin Domnul nostru Isus Hristos. Ne rugăm pentru întărirea familiei lui Natty și a tuturor celor ce i-au fost aproape”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Bisericii Lumina.

Natty Drăgoi este fiul lui Daniel Drăgoi, fost director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.