Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava și ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea, au intervenit sâmbătă, 22 iulie, cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Buda, comuna Zvoriștea.

Evenimentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 la ora 11:09.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau violent casa de locuit, o verandă și o bucătărie, corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Au ars casa de locuit, veranda și bucătăria, construcție dispusă în formă de „L”, pe o suprafață totală de aproximativ 150 mp. Au mai ars elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și altele.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:45, iar pompierii au salvat o șură, o bucătărie de vară și documente personale ale proprietarului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.