Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit marți cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, după ce la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 15:15, a fost anunțat un incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardea bucătăria de vară şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti, aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:50.

Conform unui comunicat al I.S.U. „Bucovina” Suceava, au ars acoperişul bucătăriei de vară pe o suprafaţă de 16 metri pătraţi şi obiecte de mobilier. Focul a degradat aparate electrocasnice, instalaţia electrică şi alte bunuri.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului, în vârstă de 61 de ani, care a suferit un atac de panică. Femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.