Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit duminică, în jurul orei 13:00, cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau două garaje și exista pericolul de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Au ars cele două garaje, construite din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars bunuri materiale depozitate în interior și, un autoturism, care anterior a mai fost afectat de un incendiu. S-au degradat unelte pentru reparații auto, elemente de caroserie (o portieră și un motor), o butelie de aragaz și alte bunuri.

Flăcările au afectat și un garaj din vecinătate, la care au ars bunuri din interior, acoperișul pe 40 de metri pătrați și un perete din lemn pe 20 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un foc deschis în spații închise, iar împrejurarea în care s-a produs aprinderea este în curs de stabilire.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:53, iar pompierii au salvat o casă de locuit și anexele învecinate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.