Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bogdănești și Râșca, au intervenit marți, 20 august 2019, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în comuna Bogdănești.

Incendiul a fost anunțat la ora 3:34.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la casa de locuit, construită din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la un adăpost de animale.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 56 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunuri materiale din interior și circa doi metri cubi lemn de foc. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:00, iar pompierii au salvat adăpostul de animale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.