Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit luni, 11 mai, cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Bosanci.

Incendiul a fost anunțat la ora 18:13.
Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardea generalizat o anexă din lemn, iar flăcările s-au extins la o porțiune din acoperișul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuință și la anexele învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:20
Au ars: o magazie pe o suprafață de 60 mp, aproximativ 30 mp din astereala acoperișului casei, circa 6 metri cubi lemn de foc, 2 metri cubi de scândură, 200 kg de porumb, 30 mp de izolație din vată minerală și elemente de tâmplărie din PVC (5 ferestre). S-au degradat tencuiala casei de locuit și învelitoarea din tablă a acoperișului. În incendiu au pierit 30 de pui de găină.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul construcțiilor anexe din gospodărie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.