Duminică, în jurul orei 17:00, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, sprijiniți de lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Moldova Suliţa şi Breaza, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Benia, comuna Moldova Suliţa.

La sosirea echipajelor, focul se manifesta la o casă de locuit, construită din lemn, şi la două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la trei locuinţe aflate în imediata vecinătate.

În incendiu au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 56 de metri pătraţi, acoperişul din lemn al unei anexe, un foişor din lemn, documente personale, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi materiale textile.

Deși lambriul din plastic al fațadelor celor trei case învecinate a fost afectat de flăcări, pompierii au reușit să evite producerea unor pagube mai mari.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.