Toate reprezentantele sexului frumos care au participat la evenimentul ”Femei de succes- Performanța la superlativ” organizat joi, 06 martie, la Shopping City Suceava, au primit flori și felicitări din partea președintelui organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan.

Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii, care se sărbătorește pe 8 martie, ca un gingaș simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează. Trebuie specificat că manifestarea de joi a fost organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Fundaţia Patronală IMM Suceava şi Shopping City Suceava.

Acțiunea deputatului Ioan Bălan și a organizației municipale Suceava a PDL de a oferi flori femeilor de ziua lor a continuat în stradă vineri, 07 martie, și va continua și sâmbătă în toate cartierele municipiului reședință de județ. Astfel, astăzi echipa PDL s-a aflat în cartierele Burdujeni și Ițcani, iar mâine va parcurge cartierele Obcini, George Enescu, Centru, Zamca și Mărășești.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.