Actorul Florin Călinescu a intrat în politică, după ce în ultima perioadă a fost foarte prezent în mediul online, unde a transmis mesaje critice la adresa guvernanților.

        „Partidul Verde România, în urma congresului din 20 iulie 2019, îl are ca președinte ales pe domnul Florin Călinescu, președinte executiv pe domnul Constantin Damov, secretar general pe domnul Silviu Dumitru, iar președintele Partidului Verde filiala județeană Suceava rămâne mai departe cu funcția de secretar executiv.

Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri”, transmite un comunicat semnat de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala județeană Suceava.

Potrivit acestuia, pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic.

       „Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism”, a mai  transmis Dan Acibotăriţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.