Toate investiţiile aflate în derulare vor merge mai departe, afirmă premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook, adăugând că Guvernul alocă şapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu pot fi finanţate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.

Toate investiţiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani”, a anunţat premierul pe pagina sa de Facebook.

El a anunţat că Guvernul alocă şapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu pot fi finanţate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.

România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată ţara!”, conchide şeful Executivului.

 

 

 

Sursa: PS NEWS

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.