Premierul Florin Cîțu nu consideră discriminatorie măsura ca persoanele vaccinate anti-COVID-19 să beneficieze de anumite facilități.

„Vineri va fi Comitetul interministerial. Acestea sunt propuneri pe care le vom discuta cu miniștrii Sănătății, de Interne, al Justiției. Toți miniștrii vor fi prezenți. Acestea sunt propuneri. Există un mod de motivare a populației în fiecare țară. Dacă Germania e OK să aibă beneficii pentru persoanele vaccinate, putem fi si noi OK. Până la urmă, vaccinarea e singura soluție să iesim din pandemie. Cred că e normal ca o parte din restricții să fie ridicate pentru cei care se vaccinează”, a declarat, miercuri, premierul Florin Cîțu.

Beneficii pentru cei vaccinați anti-COVID-19

Precizarea vine în contextul în care, marți, prim-ministrul a susținut că, odată ce vor fi vaccinați minim cinci milioane de români, se va putea vorbi despre anumite facilități pentru cei imunizați.

„Putem vorbi și de facilități pentru persoanele vaccinate: restaurante la interior care pot ajunge la capacitate 100% cu persoane vaccinate. Sau hoteluri pe litoral. Putem vorbi și de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vacciante. Vom avea evenimente pilot în București și Cluj”, a declarat, marți, premierul Florin Cîțu.

 

Sursa: PS NEWS

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.