Taraful Florin Mucea continuă să se situeze în topul preferințelor atunci când vine vorba despre evenimentele private sau organizate de către primării. Dovadă stau multele evenimente la care au participat, dar și la care urmează să participe.

Agenda Tarafului Florin Mucea este încărcată pe tot parcursul anului, întrucât în lunile de primăvară și vară sunt nunțile din țară, iar pe perioada iernii, cei care promovează și duc mai departe tradiția neamului participă la diferite evenimente din străinătate, unde cântă pentru românii plecați la muncă.

Startul evenimentelor de după Postul Mare este dat de Balul Primăverii de la Vicovu de Jos, unde renumitul Taraf din Bucovina va cânta alături de artista Georgiana Lobonț. Evenimentul, care se anunță a fi unul de neuitat, va avea loc pe 18 aprilie, începând cu ora 19:00, la Palatul Regal din Vicovu de Jos.

Seria petrecerilor de top continuă, mai apoi, peste hotare, în Italia, la Restaurantul „La Faggiolina” din localitatea Rossignoli, acolo unde se va desfășura Balul Românilor din Italia. 

Evenimentul care va avea loc pe 22 aprilie îi va aduce în fața românilor pe artiștii Angelica Flutur, Grigore Gherman și Diana Lungu, recitalurile acestora fiind acompaniate de Taraful Florin Mucea.

Tot peste hotare, însă pentru românii din Londra, Taraful Florin Mucea, împreună cu Daniela Gyorfi, Marius Zgâianu și Daniela Lungu vor susține un adevărat spectacol, la Disco-Balul ce se va desfășura la Harrow Leisure Centre, pe 29 aprilie 2023, începând cu ora 18:30.

De asemenea, Taraful Florin Mucea îi va acompania pe renumiții artiști ai Bucovinei Angelica Flutur și Alexandru Brădățan, la Balul Huțanilor ce se va desfășura pe 17 aprilie, la Vatra Moldoviței.

Taraful Florin Mucea vine, practic, cu instrumentiști valoroși cu experiență în domeniul petrecerilor private, oameni care sunt gata oricând să ofere cel mai bun sound al muzicii live, iar asta face o reală diferență în rândul formațiilor din Bucovina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.