Marele actor Florin Piersic împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani. Cu acest prilej, bucovinenii îi urează un sincer și călduros, LA MULȚI ANI!

Maestrul a fost sărbătorit sâmbătă seara de câteva sute de clujeni. Evenimentul s-a desfășurat în Cluj, în incinta cinematografului care îi poartă numele.

“Mă simt extraordinar și îmi pare rău de un singur lucru, că nu am 38 de ani ci 83 de ani. Sunt emoționat. (…) Excelența voastră Ioan Aurel Pop, dacă eu aș conduce țara asta și aș avea un cuvânt de spus, mâine erați președinte. Mie îmi place de dumneavoastră din ziua când am fost la Veneția și erați la Centrul Cultural. (…) Ioan Aurel Pop este președintele Academiei Române și se duce la București și nu-i vine în cap să spună la Ateneul Român să vină și Piersic să spună poezia , că despre asta era vorba. Au venit unii în blugi, dar eu nu am fost acolo. (…), M-a chemat odată PF Daniel și a zis că . Așa că să vă puneți bine cu mine, iar doamnele dacă doresc să se spovedească, la mine să veniți”, a spus Florin Piersic.

Născut din părinți bucovineni, mama originară din Valea Seacă, tatăl, medic veterinar, originar din Corlata, Florin Piersic și-a petrecut copilăria în Corlata, Pojorâta și Cajvana, apoi în Cernăuți și, ulterior, la Cluj, unde a urmat Liceul de băieți nr. 3.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.