Florin Sinescu, candidatul partidului Pro România pentru Primăria municipiului Suceava, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a acordat o atenție deosebită ședinței de Consiliu Local din data de 30 ianuarie, la care a fost prezent împreună cu deputatul Cătălin Nechifor și alți colegi, pentru a vedea care sunt prioritățile pentru anul 2020.

„Două investiții nu au nicio legătură cu agenda suceveanului. Este vorba despre nocturna care se dorește a fi instalată pe Stadionul Areni, un stadion care, din păcate, construit în 1963, astăzi nu mai prezintă siguranță nici pentru spectatori, nici pentru sportivi. Și din acest punct de vedere eu cred că Suceava are nevoie de cu totul altceva. Are nevoie de un stadion nou, un stadion modern, la standarde europene, iar acest lucru nu poate fi realizat decât pe zona metropolitană a municipiului Suceava. A face nocturnă pe Stadionul Areni, din punctul meu de vedere, e ca și cum ai pune faruri cu xenon pe o Dacia 1100”, a transmis Florin Sinescu.

În opinia candidatului Pro România, o altă investiție care nu reprezintă o prioritate este roata panoramică.

„Nici roata panoramică nu cred că se află pe agenda suceveanului. E nevoie, în primul rând, să facem curățenie pe străzi, să ne preocupăm de managementul traficului în municipiul Suceava, după care putem gândi un concept, astfel încât această roată să facă parte dintr-un complex de atracții pentru municipiul Suceava. Roata în sine nu este o atracție, nu ne putem aștepta că vom avea un aflux de turiști dacă vom avea o roată panoramică”, a mai transmis Florin Sinescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.