Fostul prefect de Suceava Florin Sinescu a fost numit miercuri, 4 mai, în ședința Guvernul României, în funcția de subprefect al Sucevei. Social democratul Florin Sinescu îi va lua locul liberalului Alexandru Salup, cel care, în aceeași ședință a Guvernului, a fost eliberat din funcție.

Florin Sinescu a fost prefect al județului Suceava în Guvernul Ponta, din luna mai 2012 și până în luna martie 2015, când s-a reîntors în funcția deținută în cadrul Instituției Prefectului județului Suceava.

 Acesta are o vastă experiență în administrația publică locală, activând din 1995 în administraţia judeţeană, când a fost angajat drept consilier în Biroul de utilităţi comunale din Consiliul Judeţean Suceava, iar din 1997 până în 2000 a fost şeful Serviciului Coordonarea Serviciilor Publice Deconcentrate din Prefectura Suceava.

De asemenea, în perioada 2000-2010 a fost consilier superior în cadrul Compartimentului Servicii Publice Deconcentrate, Situaţii de Urgenţă şi Ordine Publică din Prefectură, iar din noiembrie 2010 până în anul 2012 a fost şeful Serviciului dezvoltare economică, servicii publice şi autorităţi locale din Prefectură.

Reîntoarcerea lui Florin Sinescu în echipa de conducere a Prefecturii Suceava este salutată cu admirație, mai ales de primarii din județ cu care acesta a avut întotdeauna o excelentă relație de colaborare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.