PNL și-a ales duminică, 10 aprilie un nou președinte. Chiar în debutul Congresului, Gheorghe Flutur a anunțat că Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” va fi operațional imediat, mai precis, începând de luni, 11 aprilie.

Florin Cîțu spunea că i s-a reproșat că nu a vrut să dea drumul la banii din programul „Anghel Saligny”.

Gheoghe Flutur a mai spus că PNL trebuie să rămână „fidel marii coaliții de guvernare”, la care liberalii sunt parte, altături de PSD și de UDMR. De asemenea, Florin Cîțu spunea înaintea demisiei că oamenii din partid i-au reproșat că a criticat deciziile coaliției PNL-PSD-UDMR.

Reamintim că, săptămâna trecută, Flutur anunța că prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, vor fi implementate 11 proiecte pentru aducțiune de gaz metan în 32 de localități, acestea fiind aprobate deja la finanțare. Flutur a precizat că localitățile care vor beneficia de gaz metan sunt Adâncata, Hănțești, Fântâna Mare, Boroaia, Bogdănești, Rădășeni, Cornu Luncii, Dărmănești, Pojorâta, Fundu Moldovei, Cajvana, Botoșana, Comănești, Pârtești de Jos, Cacica, Vadu Moldovei, Preutești, Marginea, Horodnicul de Sus, Solca, Arbore, Iaslovăț, Volovăț, Burla, Milișăuți, Liteni, Fântânele, Verești, Udești, Salcea, Berchișești, Drăgoiești și Ciprian Porumbescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.