Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru mai multe drumuri județene, printre acestea numarându-se și drumul județean Panaci – Glodu.

„Am emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul Mălini-Slatina-Găinești unde în paralel se realizează și lucrări de canalizare cu subtraversări pe sub drumul județean care se fac concomitent”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

De asemenea, a fost emis și ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Hârtop-Vulturești, Boroaia-Giulești și Panaci-Glodu.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, se va relua licitația la drumul Rădăuți-Bilca pentru că la licitația anterioară nu a venit niciun ofertant.

„S-a finalizat proiectul tehnic, drept care se scoate la licitație drumul Frasin-Stuplicani-Holda”, a precizat Flutur.

Cu privire la modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb a fost primit avizul referitor la ariile protejate Natura 2000 și se mai așteaptă avizul de mediu urmând să fie lansată licitația pentru execuție.

Firmele de construcții au început reparațiile. Suntem în căutarea de soluții pentru a asigura finanțarea după efectele creșterilor costurilor ca urmare creșterii prețurilor materialelor și majorării salariilor în sectorul construcțiilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.