După demersurile repetate făcute de Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost parcurs un pas foarte important în construirea Sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava. Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat evaluarea ofertei și a stabilit oferta câștigătoare pentru realizare Studiu de fezabilitate, Studiu topografic, Studiu geotehnic, Întocmire documentații avize și acorduri – construire Sală polivalentă 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

„O sală polivalentă este extrem de necesară municipiului și județului Suceava. Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură și o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Fălticeni, cu posibilitate de acces din Drumul European E85”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

La nivelul județului și al municipiului Suceava sunt la orizont și alte proiecte, în diferite stadii, pentru care sunt hotărât să intensific demersurile în perioada următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.