Președintele Gheorghe Flutur a anunțat că a primit Planul Urbanistic Zonal pentru Parcul Industrial „Bucovina” I. Potrivit acestuia, PUZ-ul este cea mai importantă piesă pentru ca acest Parc Industrial să devină funcțional.

„Aici, în apropierea Aeroportului «Ștefan cel Mare», pe o suprafață de peste 13 ha, am primit aprobarea înființării unui parc industrial. Autoritatea Aeronautică Română ne-a dat acordul de principiu. A fost făcut un studiu de obstacolare care reglementează regimul de înălțime a construcțiilor din acest parc”, a explicat președintele Flutur.

Acesta a adăugat că în următoarea perioadă Primăriile Salcea și Dumbrăveni trebuie să facă dezbatere publică a Planului Urbanistic Zonal, întrucât sunt terenuri ce aparțin și acestor unități administrativ teritoriale.

„După toți acești pași urmează să dăm drumul la procedura de concesionare a terenurilor pe care le avem către această instituție a Parcului «Bucovina». De asemenea terbuie să fie aprobat regulamentul de funcționare”, a spus Flutur.

Șeful administrației județene a precizat că în zonă sunt hale de închiriat, dar și terenuri pe care se poate costrui. Flutur a subliniat că investitorii vor beneficia de toate facilitățile: apă, canalizare, curent electric și gaz metan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.