Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Ministerul Transporturilor și-a dat acordul pentru urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor la șoseaua rapidă Siret – Suceava – București.

„Am făcut mai multe intervenții la Ministerul Transporturilor pentru a extinde masterplanul de transport pe șoseaua rapidă Siret – Suceava –București, să înceapă din 2017. Am primit acordul că se va începe din 2017 de la Siret spre București”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a amintit și despre intenția Comisiei Europene de a deschide granițele cu Ucraina și de a da viză liberă cetățenilor ucraineni pe 90 de zile.
„Și asta justifică și ce am cerut eu, pentru că drumul european 85, de la Siret la Roman e sufocat de trafic. Dar dacă ne gândim că se dă viză liberă, că noi vrem să deschidem încă 4 puncte de frontieră, toate se vor vărsa tot în E 85. Dacă nu găsim soluție mai repede să investim, vom avea o problemă de blocaj: tir-uri, dar și mașini mici”, a mai declarat acesta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.