Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că începând cu data de 25 martie vor exista mai multe curse spre Londra, Roma și Milano, iar Tarom  va introduce noi curse spre București. Cu toate acestea cursele spre Treviso și Torino se vor elimina.

Cursele către Londra vor crește de la cinci curse săptămânale, la șapte curse, respectiv o cursă în fiecare zi, numărul de curse spre Roma va crește de la două la trei săptămânal, iar numărul de curse spre Milano va crește de la trei la patru săptămânal, iar din 21 iunie vor fi cinci frecvențe săptămânale.

De asemenea, în perioada 28 mai-26 septembrie vor exista 6 curse charter săptămânale: tour -operatorul Kusadasi cu Air Bucharest va zbura spre Antalya în zilele de luni și vineri și spre Zakynthos în fiecare zi de miercuri, tour-operatorul Prestige Tours și compania aeriană Atlas Global va avea zboruri spre Bodrum în fiecare zi de luni și Antalya în fiecare zi de vineri, iar tour-operatorul Need Tour cu compania aeriană Coredeon Airlines, spre Antalya, în fiecare zi de duminică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.