În cadrul ședinței Consiliului Național al PNL, care a avut loc sâmbătă, la Brașov președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că, odată cu apropierea Centenarului Marii Uniri, liberalii ar trebui să strângă rândurile pentru a da tonul în dezvoltarea localităților pe care le conduc.
Acesta a precizat că a venit la ședință direct de la Târgul de investiții Expo Real, din Munchen, unde a reprezentat Regiunea de Nord Est, iar la eveniment, din România au mai participat doar reprezentanți din Oradea și Cluj.
Dorim investiții, dar nu putem să le dorim în colivie. Trebuie să ieșim. Folosim prea multă energie pentru cearta internă. Cred că PNL trebuie să dea tonul pentru mai multă construcție și mai mult pragmatism”, a declarat acesta.

De asemenea, Flutur a apreciat inițiativa PNL de susținere a proiectului prin care o parte a redevențelor din exploatarea resurselor rămân la nivelul primăriilor, astfel rezultând o mai mare independență financiară. Potrivit acestuia, în condițiile în care o mare parte din redevențe ar rămâne la bugetele primăriilor, s-ar reduce și migrația primarilor, o dată la patru ani, cu scopul de a obține mai multe fonduri.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*