19Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, că atunci când vine vorba despre investițiile din județ ar trebui să pună capul în pământ în fața sucevenilor. Afirmația a fost făcută după ce Ioan Stan a spus că drumul de la Liteni la Fălticeni, prin Hârtop, se modernizează cu fonduri alocate de fostul Guvern PSD.

„Ce bine ar fi fost domnule Stan să fi fost contracandidatul meu în aceste alegeri. Altfel, văd că sunteți greu de găsit. Dar se pare că totuși apăreți doar sâmbăta pe la o anumită oră. Referitor la investițiile din acest județ, nu știu cum mai aveți tupeul să vorbiți. Probabil că ați uitat când ne-ați tăiat investițiile în județ cu Guvernul dumneavoastră. Ați uitat de drumul Frasin – Ostra, de drumul de pe Rarău pe Izvorul Alb, de drumul spre Brodina, de Spitalul de Copii sau de sala polivalentă din Suceava, de a doua pârtie de schi de pe Rarău. Ați blocat șapte ani șoselele de centură de la Suceava și Rădăuți. La fel ați blocat și DN 18 și chiar doi ani de zile drumul Suceava – Botoșani. Acestea ar trebui să fie suficiente argumente ca să puneți capul în pământ, pentru că ați fost frânarii acestui județ”, a spus Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, el a spus că actualul Guvern PNL a alocat localităților din județ nu mai puțin de 30 de milioane de euro pentru proiectele PNDL, fără a ține cont de culoarea politică a primarilor.

„Oare nu aveți nimic de spus despre OUG 114 a Vioricăi Dănilă prin care ați lăsat primăriile fără bani pentru investiții? A trebuit să punem noi bani, sume importante, ca să putem realiza anumite investiții”, a precizat șeful administrației județene.

El a ținut să-i reamintească lui Ioan Stan de drumul de la Fălticeni la Liteni, pe care, ca pe alte multe drumuri din județ, se lucrează în forță.

„Se lucrează cu motoarele turate, atât dinspre Fălticeni – Hârtop, cât şi dinspre Liteni – Valea Glodului –  Vulturești – Pleșești. Trebuie spus că în zona Hârtop sunt necesare lucrări de stabilizare a terenului, lucrări care se execută în aceste zile, după care se va trece imediat la turnarea asfaltului. Lumea știe și a înțeles că facem ce trebuie. Pe dumneavoastră vă deranjează că asfaltăm în zona Fălticeni? Dacă aţi fi vrut aţi fi putut să faceţi dumneavoastră acest lucru în 30 de ani. Fălticenienii deja știu că vor avea în curând un drum modernizat, la 20 de kilometri de autostrada A7 care leagă Suceava de București. Autostradă pe care tot noi o vom face. Se vede de la o poștă că sunteți frustrat, domnule Stan. Ar trebui să vă împăcați cu ideea că populația v-a citit disperarea 19și de ce sunteți în stare, adică doar să veniți cu critici gratuite”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.