Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit la întâlnirea cu Ludovic Orban de la Suceava despre principalele probleme cu care se confruntă România în momentul de față. Acesta a subliniat faptul că PSD a monopolizat toate discuțiile doar cu teme de justiție, care transmit frică, și a uitat de alte domenii cu adevărat importante pentru viața de zi cu zi a oamenilor.

„Domnul președinte Orban vine să ia pulsul, tocmai de aceea am câteva mesaje pentru conducerea centrală a partidului. În primul rând, trebuie să vorbim mai mult de economie, pentru că toate breaking news-urile sunt pe justiție, iar de acest segment am uitat. Totul e un dezastru și se vorbește doar despre cine trebuie să fie la justiție, iar Partidul Național Liberal nu trebuie să semene deloc cu acești oameni. Trebuie să se scoată din izolare Moldova.

Am organizat niște acțiuni și am cerut autostradă, dar nu ne-a auzit nimeni. PSD-ul va trebui acuzat că a rupt România în două. Au folosit la Carpați o barieră pe care nu au străpuns-o, iar noi vrem cu adevărat o autostradă. Și Bucovina s-a unit cu țara acum 100 de ani! Cu ce suntem noi vinovați? În Anul Centenar Suceava nu primește nimic și nici nu ne bagă nimeni în seamă”, a transmis Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a dat și un exemplu de o situație petrecută recent, când a cerut sprijin Guvernului pentru un proiect care să marcheze Anul Centenar și nu a primit nimic.

„Am început Programul Ștefanian. Am cerut bani să marcăm drumul lui Ștefan cel Mare și nu am fost ajutați cu nimic. Recent, mi-a transmis unul dintre miniștri că se gândesc ei la un program despre drumul ștefanian. A fost ideea Sucevei, dar ne-am bucura dacă l-ar face, să vedem că se întâmplă ceva. De aceea prima problemă este scoaterea din izolație a zonelor sărace. De asemenea, am cerut un program pentru centuri ocolitoare, pentru că ne sufocăm. Astea sunt provocările pentru Partidul Național Liberal: de a găsi soluții concrete pentru aceste probleme. De asta au venit atâția oameni aici, domnule Orban, să cerem, în primul rând, partidului nostru sprijin”, a mai spus Flutur.

În încheiere Flutur le-a transmis membrilor PNL prezenți că trebuie să fie mai uniți și să nu își vorbească de rău liderii, mai ales în public.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.