Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a răspuns social democraților suceveni care trimit comunicate de presă neasumate, subliniind că este obișnuit cu atitudinea acestora, însă faptele vorbesc despre realizările echipei liberale.

„Văd că, de luni dimineață, PSD își face încălzirea cu mine, așa cum o face de 20 de ani. Sunt obișnuit cu atitudinea lor, dar viața a arătat că eu și echipa mea liberală am făcut ceva în acest județ. Anul trecut, folosindu-se de pandemie, au crezut că scapă de mine, dar populația ne-a apreciat reușitele și ne-a acordat peste 50% din voturi. În ultimul timp vedem unele comunicate ce par ale unui om ofticat și invidios, care nu are curajul să se semneze.

Da, domnilor de la PSD, de luni până sâmbătă facem drumuri, facem proiecte importante, cum ar fi cele pentru spitalul de copii și pentru spitalul de boli infecțioase, pentru tabăra Bucșoaia, pentru centurile ocolitoare, ne implicăm în demararea procedurilor pentru Autostrada A7 și lucrăm în multe șantiere pe drumuri județene.  Duminică, dacă este cazul, mergem și la hore. Voi ați fost împiedicați și ați pus mereu piedică întregului județ. Nu știți nici despre hore, nici despre proiecte, ci doar piedici. Ați blocat județul sau ați pus frână dezvoltării acestui județ de când vă știți! Să vă aduc aminte de Proiectul “Utilități și mediu”? Prin acesta ați înglodat în datorii 61 de comunități, împrumutând 83 de milioane de euro, sumă care s-a dublat prin dobânzi.   Credeți că lumea nu știe că ați blocat timp de ani de zile centura Sucevei, centura Rădăuțiului și a trebuit să venim noi să le deblocăm. Ați blocat DN 18 Suceava-Borșa prin pasul Prislop și a trebuit să venim noi să îl deblocăm. Aveați de 10 ori mai puțini pasageri pe Aeroportul din Suceava. Noi am reușit să ajungem la peste 450.000. Sunt realități! Voi pe cine vreți să păcăliți, domnilor PSD-iști? Nu, voi nu mergeți la hore, pentru ca v-ați obișnuit să beți whisky cu borcanul, ascunși în cabane din județ, așa că mai ușor cu pianul pe scări”, a transmis președintele Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.