Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, îi răspunde senatorului Ioan Stan, după ce, cel din urmă a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia l-a criticat pentru acțiunile sale din ultima perioadă.
„Domnule Stan, vă chem la acțiuni de dezvoltare a județului Suceava. Încetați a îmi mai face fișa postului, pentru că am văzut ce fișe de post ați făcut dumneavoastră și echipa dumneavoastră când ați fost în fruntea administrației. Doar câteva vi le aduc aminte:
– Șoseaua de centură întârziată 7 ani.
– Împrumuturi pentru gaz metan și gazul nu a mai ajuns niciodată și dacă vreți aș putea continua.
Eu aleg să continui cu acțiuni care se referă la îmbunătățirea vieții sucevenilor, fie că vorbim acum de probleme de sănătate, unde voi iniția întâlniri pentru fluidizarea pacienților în mod corespunzător la spitalele din județ, fie că vorbim despre probleme legate de drumurile naționale care trebuie reparate în județ. Ca unul din liderii coaliției de guvernare, voi ridica de fiecare dată probleme care se referă la județul Suceava, fără să vă cer dumneavoastră aprobarea”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

16 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue : I. e un guvern de coalitie _ PNL –
  …___ deci _ convenientul principal find proiectele din fonduri nerambursabile u
  .e.__ price alta actiune importa in mof logic o prezentare a ei _ per fiecare punct _ pentru a fi votata _ in parlamentul romaniei __ cum e si cazul hotararii de guvernare per modificarea codului fiscal ( era sa zic rebolsevizarea lui si credit ca asa ceva nu trebuie sa se intample niciodata)____

  Răspunde
 2. mihai grigore

  : deci e o coordinate in actual de guvernare_ PNL – PSD___ si o coordonare prevazuta de constitutia statului de drepturi Romania___ prefect – consiliul – judetean – consiliul local____ deci Stan _ in toatw sensurile incalca constitutia _ el find parlmentar_ nu ministru___

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : tema _ coloviu coseriu_ president zelensky- ucraina = stat de drepturi_ ” ucraina promulga legea educatiei in format u.e. si euroatlantic___

  Răspunde
 4. mihai grigore

  : tema _ sa se compuna in pyton _ limbaj de implementare ” candy iii si iv _ cernauti voda _ pe directia inel ilfov_ zona metropolitan’s suceava- cernauti- kiev !*:

  Răspunde
 5. mihai grigore

  : sa se integreze in definitiile spatiale ale semnalului blue music system_ via. ” blue Terra line ” programs_ in proiectia de infratire new york – zona metropolitana suceava:

  Răspunde
 6. mihai grigore

  : Stan_nu obswrva _ ca noi_ pnl- ul_ nu ” reparam drumuri ale ciumei rosii bolsevice” _ de prin Tara asta____ noi_PNL_ construim o infrastructura in functionalitate spatiala = proiectul de tara___” Romania libera „!*:

  Răspunde
 7. mihai grigore

  : expresie_ step ii virtual _ ” cu hapucul mare la purtator ” si cu cel mic ( = stadioane tenis de camp atp&wta- zona metropolitan’s suceava- cernauti):

  Răspunde
 8. mihai grigore

  : supercomputer _ initializeaza secventa_ legea educatiei ucraina _ in proiectia institution u.e. si euroatlantice_ simplficat _ in limba ucraineana- grafie( de integrate euroatlantica) latina____

  Răspunde
 9. mihai grigore

  : iv_ sa imaginam finala (cu hapucul mare )de fotbal virtual _ pe stadionul maracana_interviu _ in exclusivitate_ pentru” suceava live”_ asa sa ne ajute dumnezeu!*:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.