În cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava de luni, 20 august, a fost adoptat un proiect de hotărâre prin care au fost aprobate noi licențe de transport județean de călători, asta după ce, la sediul CJ s-au primit de la operatori de transport rutier solicitări de eliberare de licențe de traseu pentru curse regulate speciale, pentru transportul elevilor și cadrelor didactice din localitatea de domiciliu la unitățile de învățământ unde participă la cursuri și retur.

Consilierul județean PSD Dan Cușnir a cerut ca fiecare licență de transport să fie verificată, să se vadă dacă există cerere pentru aceste trasee întrucât mulți transportatori folosesc licențele județene pentru a practica transport de călători în municipiul Suceava.

Responsabilul cu aceste licențe i-a răspuns acestuia că totul este conform legii, iar solicitanții de licență de traseu au contracte cu școlile pentru numărul de elevi care ar urma să fie transportați.

Și președintele Gheorghe Flutur a cerut exigență maximă pentru combaterea pirateriei, iar cei care încalcă prevederile licenței să fie acționați în instanță pentru ridicarea acesteia.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.