Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, asigură că pensiile și salariile românilor nu vor fi tăiate și anunță că liberalii caută soluții pentru creșterea acestora.

„Circulă pe piață în campania electorală atacurile acestea necinstite. Există garanția președințialului Klaus Iohannis și a noastră, a liberalilor, că nu numai nu vom tăia pensiile și salariile, în mod garantat, nu ne vom atinge de asta, ci dorim să găsim soluții pentru creșterea lor în concordanță cu creșterea economică.
Trebuie să fim realiști să investim și în economia pentru ca acesta să meargă, pentru a susține și această categorie socială a pensionarilor care merită tot respectul pentru că au muncit o viață”, a transmis Gheorghe Flutur.

Acesta a transmis și că oamenii trebuie să aibă încredere că președintele Klaus Iohannis se ține de cuvânt.

„Nu suntem de acord cu demagogia PSD-ului care spun dacă au picat de la guvernare după ei vine potopul. O să vă garantăm că nu așa o să fie. O să avem de grijă și de pensionari și de muncitori și de toată lumea. Oamenii să aibă încredere că președintele Klaus Iohannis se ține de cuvânt și noi suntem garanții lui în teritoriu”, a mai declarat Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.