Președintele PNL, senatorul Gheorghe Flutur este unul dintre inițiatorii întâlnirii premierului României, Dacian Cioloș și ministrului Transporturilor, Dan Marian Costescu, care, împreună cu parlamentarii din Moldova au purtat discuții pe tema autostrăzii Iași – Târgu Mureș.

Gheorghe Flutur, senator PNL„Am primit o promisiune clară și fermă: se va da drumul la studiul de fezabilitate și astfel, va fi prins în acest mandat ca obiectiv de finanțare din bani europeni. La fel va fi prins și tronsonul care leagă Piteștiul de Sibiu”, a declarat Flutur.

„A fost o întâlnire foarte interesantă, cu mai mulți miniștri, inclusiv cu vicepremierul Vasile Dîncu. Am ridicat mai multe probleme care au fost notate. Vă anunț că am deschis și sumarul proiectului Parcului Economic Suceava – Botoșani, proiect pe fonduri europene”, a menționat senatorul.

În afară de infrastructură, Gheorghe Flutur a cerut din fonduri europene, crearea polului de dezvoltare turistică Bucovina, începând de la Fălticeni, poarta de intrare în Bucovina, până la Vatra-Dornei, pol de dezvoltare turistică în Bucovina.

„Am solicitat și fonduri pentru îndiguirea râurilor și afluenților râurilor de munte din Suceava, precum Suceava, Moldova, Bistrița, Siret și afluenții lor. Am cerut Guvernului o mai mare implicare către Românii din Diaspora, deoarece Suceava este unul din județele campioane din acest domeniu. Am cerut un inventar ai acestor oameni și ale problemelor lor. Pot să vă spun că au fost foarte receptivi”, a subliniat senatorul Flutur.

Liderul PNL a adus în discuție și lipsa programelor pentru orașele mici, precum Vicovu de Sus, Dolhasca, Milisăuți, Cajvana, Frasin, Broșteni, deoarece sunt mai greu finanțate. Acesta le-a cerut să gândească sume eligibile pentru aceste orașe, deoarece consideră că nu sunt îndeajuns dezvoltate.

„Au fost prezenți mulți parlamentari din zona Moldovei și mă bucur că am fost prezent la Iași, deoarece am luat cuvântul pentru a cere câteva din urgențele Sucevei. Am vorbit și de șoseaua de centură, unde am primit promisiunea de la primul ministru, Dacian Cioloș, că va grăbi procedurile pentru centura Sucevei”, a concluzionat Flutur.

One Response

 1. Fufa&Mufa_din_Tufa

  Domnu’ feşter de tufe,manipulator din holzkluppen,ştii dumneta de pe undeva,poate de pe la Stelian Nistor, despre care am inţeles ca îl vizitezi pe furiş,că Moldova are parlament separat,autonom,cum ar fi?
  Altfel,ce caută acest ratat, zis tehnocrat, sa faca promisiuni cu aroma de kkt pedelist intr-un simulacru de dezbatere parlamentara,ce valoare au promisiunile sale cand el nu stie precis nici daca il prinde paltonul la guvern,la toamna,ca sa citam din filosoful peripatetic Danut Lupu?
  Cat de clare sunt promisiunile sale si in ce masura angajeaza aceste promisiuni pe cineva care ar putea sa le si duca la indeplinire?
  Cine,de exemplu?
  Le-ar putea promova,de-o pilda,prin ordonanta de urgenta,pe care sa o retraga apoi la pachet cu tot cu ministrul de resort? Ce valoare au promisiunile sale cand singurul lucru cert despre el si echipa sa este ca au venit ,cu basca pe cap,acoperiti adica,sa strice tot ce a afacut bun si foarte bun guvernul Ponta?
  Ca nu se poate sa fim noi altceva decat un popor de slugi,o masa de manevra in acceptiunea pedelista,un furnizor de forta de munca ieftina si o piata de desfacere pentru imitatii ale unor contrafaceri !
  Ce te-a impiedicat,domnu’ Flutur,pe dumneata sa faci macar 5-10% din ce promiti acum,lucrai la bundita si te-a luat prin surprindere mandatul 2008-2012?
  Pe cine crezi dumneata atat de prost incat sa creada ca acest domn Ciolos va mai juca vreun rol in 2018,daca va mai fi si scena pe care sa joace vreun rol?
  Dumneata si alti ofiteri in rezerva confectionati de marele ganditor si promotor al interesului national ,general de izmene si obiele,conducator de doctorate,Gabriel Oprea,ati face un mare serviciu natiei daca v-ati duce la primul post de politie sa va predati si gradele si functiile cu titlu de autodenunt ,apoi sa fiti bucurosi daca ati mai primi in raspundere vreun canton silvic,in raza alegatorilor din zona de munte,ca sa puteti manca rahat in tihna,cf. manualul de mancat kkt al PDL,aripa magureana !
  Pe scurt: ce valoare au promisiunile de carciuma,facute la masa unor parlamentari intrati in parlament pe usa din dos,prin escaladare sau efractie,la mila calculatorului, (nu va mai amintiti,herr Schmetterling,cum ati intrat in parlament??) si de ce un nevolnic si neispravit care a ajuns premier prin O.Z. pe UM 03,14 se preface ca nu stie ca dezbaterile despre legi,cu proiecte de legi, se fac in parlament si nu in transhumanta,pe la hogeaguri de partid?

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.