Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, la un post de radio local, că vicepreședintele Silviu Cristinel Crețu încă nu și-a depus demisia din funcție. De altfel, șeful administrației județene a precizat că are încredere în justiție și că va respecta toți pașii legali care se impun în această situație.

Trebuie precizat că Silviu Cristinel Crețu se află în arest, după ce procurorii DNA Cluj l-au acuzat de luare de mită și trafic de influență.

„Încă nu am fost informați de nici un demers al domnului Crețu privind demisia sa din funcție. Am fost și sunt foarte uimit de situația apărută la Suceava. Am încredere totală în justiție și în actul de justiție din România. Întotdeauna am susținut și voi continua să susțin independența justiției. Sunt convins că se va face lumină. Am luat toate măsurile de redistribuire a sarcinilor în ceea ce privește coordonarea activităților la nivelul Consiliului Județean. Le-am împărțit între vicepreședintele Consiliului Niculai Barbă și administratorul public al județulu Irina Vasilciuc. Mai mult nu am ce să comentez, pentru că este o verificare în curs”, a declarat Gheorghe Flutur, la Radio Top.

În ceea ce privește înlocuirea din funcție a lui Cristinel Crețu, Flutur a precizat că în prezent se caută soluții în acest sens întrucât este nevoie de specialiști care să coordoneze investițiile din județul Suceava.

„Sunt niște proceduri pe care le voi respecta întocmai și ne gândim la soluțiile viitoare pentru acoperirea activității la CJ, pentru că avem foarte multe investiții în perioada următoare și aici este un domeniu în care ne gândim la cei mai buni specialiști pe care să-i punem să coordoneze”, a mai spus Flutur în direct la radio.

Referitor la șantierul drumului Suceava – Dolhasca, șeful administrației județene a spus că în cel mai scurt timp lucrările vor fi atribuite unui alt constructor, conform legii.

„Sper ca într-o lună – o lună și jumătate să avem alt constructor care să lucreze pe acest tronson”, a subliniat Flutur.

Reamintim că vicepreședintele CJ Suceava a fost arestat marți, 5 aprilie, de către un magistrat de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj, după un flagrant organizat cu o zi înainte de către procurorii DNA Cluj.

4 Responses

 1. irinuca

  azi e miercurea mare.
  auzi la el, fariseul asta are incredere totala in justitie.
  daca in romania era justitie corecta, tu fluture erai demult la puscarie.
  totusi, asta din poza e flutur sau iuda cu tricolor pe diagonala?

  Răspunde
  • Adriana

   Dupa înfățișarea din poză este Flutur, după comportamentul din viața de zi cu zi din ultimii cinci ani este sigur Iuda.

   Răspunde
 2. lepadarea di mana dreapt

  ai auzit cristinel (mana dreapta a lu boier)? ce asteapta boss de la tine?
  demisia!
  soparla cand este in pericol de a fi prinsa, isi leapada coada. boss intrece amu si clasa astor taratoare.
  in pericol de a fi gabjit, isi taie „mana dreapta” numai sa-si scape el chelea.
  boss, pi tini cand o sa ti agiunga justitia divina, ai sa platesti di are sa-ti iasa „pi ochi” (si nu dispri ochiul di la loja-i vorba).
  dipi si dgia vor fi in curand diluate. asta o fi bine sau rau pt. boss?
  iar in vremurili cari vin, n-ai sa ai ci sa mai faci cu banii, boss…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.