Încă un drum foarte circulat a intrat în reparații, DN 2H, pe tronsonul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că  alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuți.

„Recent a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în orașul Siret. Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă am solicitat rectificarea bugetului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)”, a spus Flutur.

Președintele CJ a subliniat că în județ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldovița / Vatra Moldoviței, prin Pasul Trei Movile.

„Pe DN 17 lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului. Astfel, se poate spune despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază și acționează corect la problemele apărute la drumurile naționale din județ”, a conchis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.