Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că dorește înființarea unui centru de achiziție, carantină și colectare de animale, după modelul austriac.

„Oamenii își vor vinde apoi animalele într-un mod civilizat și la prețuri foarte bune, deoarece acolo se întâlnește cererea cu oferta. Civilizat pentru zona noastră a Sucevei, este să înființăm un mare centru de achiziție pentru animale”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ a precizat că în acest sens a purtat discuții și cu reprezentanți ai Guvernului României dacă există o posibilă finanțare în perioada următoare.

gheorghe-flutur

Totodată, Flutur a subliniat că sâmbătă, 8 noiembrie, s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Qatar pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește exportul de carne de oaie.

„Sâmbătă am avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din Qatar, iar în zilele următoare aceștia vor ajunge la Suceava pentru a pune la punct ultimele detalii pentru exportul cărnii de oaie spre țările arabe, în special spre Qatar”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.