Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut în cursul zilei de marți, 13 februarie, o întâlnire cu Directorul General TAROM, Werner Wolff, la care a participat și Ioan Măriuța, directorul general al Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

Am făcut o prezentare a dinamicii traficului de pasageri pe Aeroport, perspectiva de realizare a noului terminal, intenția de dezvoltare a unui parc industrial și a unui cluster în zonă. Am solicitat TAROM să ia în calcul introducerea în perioada următoare de noi zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul din Suceava”, a declarat președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a transmis și faptul că dorește o colaborare cu TAROM pentru promovarea din punct de vedere turistic și economic a Bucovinei.

Avem în vedere acțiuni comune TAROM – Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava de promovare a brandului Bucovina, un brand național și internațional din ce în ce mai apreciat și mai atractiv”, a conchis Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.