Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a declarat, după audierea în comisie a ministrului propus Daniel Cadariu, că cel din urmă este foarte bine pregătit pe domeniile specifice postului. Totodată, Flutur, a precizat că a fost mândru și emoționat când Cadariu a spus că brandul Bucovina este un model demn  de urmat și de celelalte regiuni din țară.

„Am cuvinte de apreciere pentru prestația lui Daniel Cadariu în comisia de audieri. Foarte bine pregătit pe domeniile specifice postului, cunoaște urgențele. A subliniat măsurile de sprijin pentru IMM-uri și sprijinul pentru sectorul HoReCa. A prezentat prioritatea introducerii tichetele de vacanță, sprijinul pentru turism balnear și pensiunile agroturistice.

A avut un discurs coerent, de om bine pregătit, fiind o surpriză plăcută și pentru mulți dintre cei care se așteptau să vadă și stângacii specifice debutului. Nu a fost așa. Am fost mândru și emoționat când am văzut că vorbește de brandul Bucovina, de marele proiecte, pe turism, Crăciun în Bucovina, Paștele în Bucovina, Pelerin în Bucovina, Hai în Bucovina și faptul că își propune să extindă acest gen de proiecte la nivel național. Bravo și succes Daniel Cadariu. Suceava și Bucovina așteaptă mult de la tine”, a transmis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.