Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat duminică, 6 septembrie, anunțul premierul Ludovic Orban care a hotărât prioritizarea unui obiectiv de investiții în infrastructură, despre care spune că este fundamental pentru județ pentru că asigură legătura cu estul și cu vestul. Este vorba de drumul express Baia Mare-Bistrița-Vatra Dornei-Suceava .

„Apreciez consecvența premierului și a Guvernului Ludovic Orban de a lega județul Suceava de occident. Salut ultimele declarații ale premierului prin care se confirmă prioritizarea Autostrăzii Nordului. Guvernul liberal arata că ține cont de demersurile pe care le fac, pentru că ține cont de nevoile județului, pentru că a sprijinit și va sprijini mereu dezvoltarea acestei zone, a Bucovinei, a județului Suceava”, a declarat Flutur. 

Primul ministrul a explicat și de ce obiectivul este considerat prioritar. 

„Cel mai important program de investiții pentru Bistrița pe care Guvernul pe care îl conduc se angajează să îl realizeze este drumul express care era intitulat pe vremuri Autostrada Nordului. Este vorba de drum expres fundamental pentru Bistriţa, este vorba de : Baia Mare – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, pentru că acest drum express este prevăzut în continuarea drumului expres Petea – Satu Mare – Baia Mare, care face legătura cu M3 în Ungaria şi practic conectează Bistrița la reţeaua de transport european, la nivel de autostradă atât pe legătura Petea – Satu Mare – Baia Mare, cât și pe legătura cu Autostrada Transilvania. prin conexiunea drumului express cu această autostradă”, a spus premierul Orban. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.