Marți, 14 aprilie, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Suceava, convocată de îndată, deliberativul a aprobat mai multe hotărâri prin care unitatea administrativ teritorială județeană vine în sprijinul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul loan cel Nou” Suceava și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Bucovina” al Județului Suceava.

„În contextul deficitului de personal medical generat de epidemia COVID-19,  după analiza avută împreună cu conducerea militară a Spitalul Județean Suceava, am supus votului consilierilor județeni și s-a aprobat înființarea unui număr de 51 de posturi de specialitate, printre care trei posturi de medic specialist și cinci posturi de asistent medical la Secția Boli Infecțioase, două posturi de medic specialist la Secția Pneumologie, un post de medic specialist, 10 posturi de asistent medical și 10 posturi de infirmieră la Secția ATI, patru posturi de biolog la laboratorul testare SARS-CoV-2”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

În aceeași ședință, s-a aprobat completarea structurii Spitalului Județean de Urgență Suceava prin înființarea Laboratorului de medicină nucleară. Președintele Flutur a subliniat că a primit aviz favorabil de la Ministerul Sănătății, urmând ca laboratorul sa devină funcțional după obținerea autorizației sanitare de funcționare din partea Direcției de Sănătate Publică Suceava și a autorizației din partea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare.

Preeședintele Flutur a adăugat că s-a aprobat alocarea sumei de 101.150 lei în vederea dotării ISU Suceava cu un număr de cinci sisteme automate de nebulizare pentru dezinfecția aeroflorei din ambulanțe, respectiv decontaminarea suprafețelor și a aparaturii din dotarea acestora.

Trebuie precizat că ședința a fost făcută online și au participat 34 de consilieri județeni care au votat în unanimitate.

2 Responses

  • Mos_Kute

   Ei,dar sunt armate si armate,pampalica! Ai putea sa ne spui, dumneata, care postezi ca freelancer,desigur, de la ce armata e Flutur? Ca doar e col.(r),adica colonel in rezerva,dar la ce armata? Conform legii statutului cadrelor miltare care se refera atat la cadrele active cat si la cele in rezerva,dumnealui,inainte de a fi colonel in rezerva,a fost desigur.maior in rezerva,adica a facut el ceva,vreo bravura pe la PDL,ceva cu aviara,ceva de codru,si a intrat mai inainte in clasa ofiterilor superiori,ca a trecut de la capitan la maior…Ce sa fi facut dumnealui si cu ce ocazie pe la armata si la care armata,ai putea sa ne spui? Apoi,sa ne lamuresti care postaci sunt buni,e clar ca PSD a cheltuit 15 milioane de euro cu postacii,se si vede,dar nenea Ghita a miscat ceva din urechi? Sau a trecut de la postaci la “ziaristi” ungekuristi,aia care-i lustruiesc arsenalul sau piaristic,respectiv lopata,casca si geaca portocalie? Cum e piata la ei,sunt mai ieftini? Ca asa par…
   Pe vremea cand il slujea pe Petrov cel kior de beat avea si el niste postaci,cam natarai,din pacate,unii cred ca facusera scoala generala la foarte mare distanta,altii consultanti artistici si tsutseri pe la gazetele de perete ale CJ al PDL,de boi ce erau, nu prea faceau fata si mai aduceau purtatori de basca de prin alte parti sa-i sustina de kur cand se impiedicau in limba lor neinvatata cu despartirea in silabe,era unul de pe laNeamt,Ion a lui Gheorghe sau Gheorghe a lui Ion,mai stilat, cu studii la zi,artileria grea… Insa se stie ca nu poti sa faci din kkt bicsi si sa mai si pocneasca,ceea ce se va intampla si acuma,astazi si maine ,amin…Mai era una care semna Maria Loghin-Suceava,a scris pe neste forumuri mai multe capodopere din care urma sa se adape floarea pedelista,uite cam asa:
   “In frumoasa Bucovina/Cu aroma de slanina/De vin fiert si de jumari/Vin feciori de peste mari si tari…”
   …In care recunoastem afirmarea in nucce a marilor obsesii fluturiste, cu turismul,diaspora,diasporenii si complexul “hai in Bukowina”… De sa-si puna bietul Ion a lui Gheorghe sau Gheorghe a lui Ion unghia in gat, ca pitigoiul,ca cum sa-l mai scoti din kkt pe un politruc,fie si Gheorghe Flutur,cand este cufundat in respectivul subprodus pedelist de baza sa electorala si mai multe nu?

   Mai pe scurt: La Suceava cineva a inmormantat nu numai asistenta medicala ci si cca 70 de bukowineni…Cam cati oameni mai trebuie sa moara ca sa-i crape nitel obrazul lui Flutur si sa se duca inapoi la paduraria lui,cu tot cu grade si basca?
   Dar dumneata,in general,te simti bine cu fierbinteala? Ca nu pare,dimpotriva,apare ca ai postat prematur,trebuia sa mai astepti nitel…

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.