Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, spune despre reacția președintelui PSD, Livi Dragnea, că este una halucinantă și asemănătoare cu ieșirile mai marilor comuniști din lume, cum ar fi Stalin. De asemenea, Flutur subliniază că urmașii lui Iliescu nu se dezic de apucăturile staliniste, continuând să aibă ieșiri nervoase, nedemne de un stat democratic.

„Este cutremurătoare și halucinantă reacția liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care a avut curajul să-l înfrunte, spunându-i în față ce gândește. Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluție, când în sfârșit aflăm despre adevărul dureros în ceea ace-l privește pe “părintele” PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmașii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste.  Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în față și din ce se vede nu lipsea mult ca tânărul să primească o “corecție” din care nu știm dacă ar fi lipsit “tratamentul” pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la București. Și asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândește”, a subliniat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

De altfel, liderul liberalilor suceveni a precizat că mai marii PSD-ului, care îi desconsideră pe români, ar trebui să ajungă la „groapa de gunoi a istoriei”.

„Dezaprob reacția liderului PSD. Este jignitoare față de cetățenii care consideră că la 30 de ani de la Revoluție poți gândi liber și să spui ce gândești. În fața unor astfel de gesturi și personaje trebuie să fim cu toții uniți și în perioada următoare să-i trimitem pe acești lideri la «groapa de gunoi a istoriei», pentru ca politic aceștia să reprezinte pe viitor, în cât mai scurt timp, #NIMIC”, a conchis liderul PNL Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.