Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur îi este recunoscător președintelui României, Klaus Iohannis, pentru că a revenit, pentru a patra oară în Suceava. De această dată, șeful statului a fost alături de autoritățile sucevene și a tăiat panglica la noul Ambulatoriu al Spitalului Județean Suceava.

„Vă sunt recunoscător că ați venit să dați un semnal acestei bresle, atât de frumoase și de sensibile, sănătatea”, i-a spus președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, președintelui Klaus Iohannis.

Flutur a anunțat că la Spitalul Județean Suceava va fi deschis un Centru de Permanență, unde medicii de familie vor putea prelua cazurile medicale minore, pentru a ajuta la decongestionarea Unității de Primiri Urgențe, unde ar trebui să intre doar cazurile care într-adevăr reprezintă o urgență.

De asemenea, Gheorghe Flutur l-a felicitate pe managerul unității spitalicești, Vasile Rîmbu, dar pe și întreaga echipă de la Spital. Acesta a mai precizat că meritul, în ceea ce privește construirea Ambulatoriului,  în doar 10 luni, este în totalitate al managerului SJU și al administrației județene și locale care au contribuit și mai puțin al Ministerului Sănătății, care a acordat mai puțini bani.

„Felicitări, Vasile Rîmbu și echipa de la Spitalul Județean Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Acesta a mai precizat că, la Suceava, descentralizarea a fost o poveste de success, Spitalul Județean fiind o dovadă în acest sens.

Trebuie precizat că în cei zece ani de când se află la conducerea Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu a reușit să facă investiții de aproape 70 de milioane de euro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.