Liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, estepropus să ocupe unul dintre posturile de prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal. Acesta se va ocupa de politici publice în cadrul formațiunii politice. Noul președinte al partidului, Florin Cîțu, a spus că propunerile pentru cei patru prim-vicepreședinți ai PNL sunt Gheorghe Flutur, care se va ocupa de politici publice, Rareș Bogdan – comunicare și relații internaționale, Iulian Dumitrescu – mediu de afaceri și societate civilă și Lucian Bode – strategii politice. 

De la tribuna Congresului, Gheorghe Flutur a declarat că își dorește profesionalizarea PNL, iar ca prim-vicepreședinte al partidului va fi un susținător al echilibrului și respectării valorilor. 

„Felicitări domnule președinte Florin Cîțu, mulțumesc domnule președinte Ludovic Orban. Am să fac un apel. Am vorbit și ieri de la acest microfon de o amnistie a vorbelor grele spuse în această campanie. Și vreau să întind eu o mână colegilor noștri din echipa lui Ludovic Orban. Iar apelul la unitate, solidaritate, iertare și să mergem să ne respectăm ca un mare partid liberal trebuie să pornească de la cei care au câștigat”, a afirmat Gheorghe Flutur.

De altfel, acesta a adăugat că, în calitate de prim-vicepreședinte al PNL își dorește ca profesionalizarea partidului să înceapă de luni.

„Trei mandate de senator, trei mandate de președinte de Consiliu Județean. Am fost prim-vicepreședinte și secretar general al acestui partid. Îmi pun la dispoziție buna credință, experiența și tot ce am acumulat în acești ani pentru a face o echipă unită. Politici publice înseamnă expertize mai ales pentru programul de guvernare. Toate comisiile PNL trebuie să fie funcționale. În aceste comisii să chemăm toți membrii PNL să se simtă utili. Cel mai rău lucru este senzația de inutilitate a unui membru de partid. Și nu trebuie să ne fie frică celor care avem funcții trecătoare că avem oameni foarte buni, cu expertiză în aceste laboratoare de idei și de soluții ale PNL. Profesionalizarea partidului trebuie să fie o prioritate care de mâine dimineață să intre în funcțiune”, a conchis Gheorghe Flutur.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.