Președintele organizaţiei judeţene a PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat faptul că la ultima rectificare bugetară, județul Suceava nu a primit fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii.

Senatorul de Suceava a arătat într-un comunicat de presă că prin modul în care s-a gestionat problema fondurilor pentru judetul Suceava nu se demonstreaza altceva decât faptul că USL condamnă judeţul Suceava la nedezvoltare și la izolare.

”Uitarea, ignorarea și dispreţul față de acest judeţ afectează sucevenii, dar şi judeţele învecinate. Nici la această rectificare nu s-au alocat fonduri pentru Drumul Suceava- Botoșani și nici pentru legăturile rutiere cu judeţele Maramureş, prin Iacobeni – Borșa, sau cu judeţul Neamţ, de la Vatra Dornei. Niciun ban pentru infrastructură, pentru dezvoltarea turismului, nimic pentru școli sau pentru Universitate, zero lei pentru cultura și sportul sucevean. Este o abordare inadmisibilă. Le cer guvernanţilor să înceteze a mai trata judeţul Suceava în această manieră. Le cer liderilor judeţeni USL să facă publice demersurile făcute la Guvern, pentru ca judeţul Suceava să primescă fonduri la rectificarea bugetară. Le cer tuturor sa vină public și să spună adevărul despre ce au de gând să facă din acest judeţ”, a declarat Flutur.

El consideră că prin rectificarea bugetară făcută de Guvernul Ponta se observă eșecul guvernării USL. Flutur precizează că guvernul USL nu a venit cu nicio măsură de stimulare economică, ci doar cu taxe și impozite. Guvernul Ponta a redus fondurile pentru investiții, blocând creșterea economică, ceea ce va însemna ca nu se vor crea noi locuri de muncă, ci va crește şomajul.

„Nu cred că Guvernul Ponta mai este capabil să ia măsuri de relansare economică și pentru crearea de noi locuri de muncă”, a conchis Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.