Joi, 1 iulie, la ora 9, la Centrul de Afaceri Club Bucovina din Gura Humorului are loc Conferința județeană de alegeri a PNL Suceava, Comitetul de Coordonare Județean. La eveniment sunt prezenți lideri PNL de la nivel central și din Moldova, respectiv prim-ministrul Florin Cîțu, ministrul Educației – Sorin Cîmpeanu, ministrul Energiei – Virgil Popescu, ministrul Apărării – Nicolae-Ionel Ciucă și ministrul de Interne – Lucian Bode, dar și liderii liberali Rareș Bogdan,  Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Florin Roman, Daniel Fenechiu, dar și alții. De asemenea, la eveniment mai sunt prezenți și liderii PNL din zona Moldovei. Alegerile în Partidul National Liberal la nivel județean sunt programate în perioada 1 iulie – 10 august, PNL Suceava fiind prima organizație din țară care organizează aceste alegeri.

În deschiderea evenimentului, președintele Gheorghe Flutur le-a urat tuturor celor prezenți un „Bun venit în Bucovina”. De altfel, Flutur a supus votului membrii comisiei care întocmește procesele verbale ale Conferinței de Alegere, Astfel că, această comisie a fost formată din Georgiana Tabarcea, Alexandru Zaharescu și Cristina Dancu. 

Totodată, Gheorghe Flutur a prezentat raportul de activitate al Partidului Național Liberal Suceava, subliniind că Suceava dă un semnal puternic în ceea ce privește alegerile pentru președinția PNL. De asemenea, Flutur le-a transmis celor ce au răspuns invitației sale că se află acasă la una dintre cele mai puternice organizații ale Partidului Național Liberal.

„Marele Ștefan ne-a adunat de foarte multe ori! Și astăzi ne adună și zilele viitoare ne adună, iar mesajul nostru, de la Ștefan cel Mare de acasă, trebuie să fie unul pentru viitorul României, pentru unitatea Partidului Național Liberal și pentru construcție! După un an greu de pandemie în care am fost încercați, la votul politic de la Consiliul Județean, spre surprinderea unora, am câștigat cu un scor zdrobitor. E al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean al meu, în care facem singuri majoritate în deliberativ”, a declarat Gheorghe Flutur.

În continuarea evenimentului, acesta a prezentat colegilor prezenți proiectele implementate cu succes în județul nostru, amintind de Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, modernizarea a peste 600 de km de drumuri județene, Spitalul Județean Suceava, Brandul Bucovina, precum și alte investiții care au contribuit la creșterea calității vieții locuitorilor județului Suceava.

„Mi-aduc aminte că am intrat în politică în anul 2000, iar atunci, PNL avea la Suceava un procent de aproximativ 5% – 7%, iar în acești ani l-am dus, împreună, la 52%. Oferta noastră este continuarea modernizării județului Suceava. Vom continua investițiile în infrastructură. Soluția ca toate proiectele de dezvoltare a Sucevei să fie implementate cu succes este echipa Partidului Național Liberal”, a adăugat Flutur.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.