Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a susținut, duminică, 2 februarie, a.c., la Consiliul Național al PNL, organizarea de alegeri anticipate pentru „a ieși din spirala periculoasă a socialiștilor”.

Gheorghe Flutur a spus că cel mai important pas în momentul de față pentru PNL este organizarea de alegeri anticipate pentru Parlament.

„Și cred că trebuie să spunem mai apăsat românilor de ce. Nu noi am creat criza ci PSD, care și-a pierdut un aliat pe drum anul trecut. Într-o țară civilizată, când nu mai ai majoritate te duci la anticipate. Nu e un moft. Nu putem merge cu 20% la infinit și trebuie să cerem românilor. Mergem la anticipate pentru a realiza marile reforme pentru România, că vorbim de descentralizare, legătura provinciilor istorice, de reindustrializare. Cât de greu este să o faci cu 20% în Parlamentul României. Și astea trebuie explicate clar. Și aș vrea să îi rog ceva pe principalii comunicatori. Vorbiți mai apăsat despre PNL care are curaj și își asumă răspunderea”, a spus Flutur.

Lider al Ligii Aleșilor Locali din PNL a subliniat faptul că PNL este partidul curajului, pentru că „nu mulți mulți au avut acest lucru, să-și pună cărțile pe masă să-și pună mandatul pe masă, ceea ce face Guvernul Orban”.

Gheorghe Flutur a arătat că aceste lucruri trebuie spuse nu pentru PNL, ci pentru a se reintra în normalitate.

„Haideți să ieșim din spirala periculoasă a socialiștilor, care vor trei ani ei și un an noi. Cam asta vor, dacă ați observat. Trei ani să împartă și să venim noi să reparăm. Nu asta trebuie să fie soluția. Trebuie să vorbim de PNL care are vocația modernizării, vocația europeană și credibilitate europeană. Pentru că avem parteneri în Europa care ne sprijină”, a subliniat Flutur.

El s-a declarat convins că toate acestea se vor putea realiza printr-un parteneriat între administrația publică locală, cea centrală, președinție și partenerii PNL de la Bruxelles.

„Trebuie să avem curajul să o spunem răspicat și să nu-i lăsam singuri la tablă pe pesediști. Prea des îi lăsăm, ca în 2016 pe Dragnea, să iasă la hartă să ne explice cum va curge lapte și miere. Pentru că este o demagogie de nedescris, seară de seară a liderilor pesediști, bocitori de mesaje populiste. Eu cred că PNL și-a găsit cadența, este în cea mai bună formă din ultimi 30 de ani”, a arătat președintele PNL Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.